Μικρά μυστικά για να διατηρήσετε την αγαπημένη σας τσάντα σαν καινούρια

list In: Μικρά μυστικά On: comment Comment: 0 favorite Hit: 572

Μικρά μυστικά για να διατηρήσετε

την αγαπημένη σας τσάντα σαν καινούρια

Οι τσάντες σας είναι το αγαπημένο σας αξεσουάρ, το φετίχ σας, τις λατρεύετε και όσες και να έχετε δεν είναι ποτέ αρκετές! Αρκετές φορές δεν σας απασχολεί να ξοδέψετε λίγα χρήματα παραπάνω, για να αποκτήσετε την τσάντα των ονείρων σας, που ελπίζετε να κρατήσετε για καιρό. Πως όμως θα καταφέρετε να παραμείνει σε καλή κατάσταση; Αφού την αγοράσετε, η σωστή διατήρησή της βρίσκεται στα δικά σας χέρια. Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα για τα αγαπημένα αυτά αξεσουάρ. Για παράδειγμα, ποια τολμάει σ' ένα μπαρ να ακουμπήσει την τσάντα της στο πάτωμα; Καμιά φαντάζομαι, ενώ αρκετές από εσάς τις κρατάτε και αγκαλιά, όταν κάθεστε κάπου, από φόβο να μη λερωθεί. Αυτό όμως δε φτάνει. Υπάρχουν κι άλλα μικρά μυστικά, ώστε να διατηρήσετε τις τσάντες σας καθαρές και σε καλή κατάσταση, σαν να μη πέρασε ούτε μία μέρα από πάνω τους.


ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ
Όταν δεν τη χρησιμοποιείτε, βεβαιωθείτε πως την αποθηκεύσατε σωστά. Τοποθετήστε την, ιδανικά σε όρθια θέση, μέσα στη βαμβακερή θήκη της ή σε μια μαξιλαροθήκη. Ποτέ μην την αποθηκεύετε σε πλαστική σακούλα καθώς δεν αναπνέει και συγκεντρώνει υγρασία και μυρωδιές. Γεμίστε την με χαρτί για να διατηρεί το σχήμα της. Τέλος, βγάλτε τα αποσπώμενα λουριά και τοποθετήστε τα μέσα στην τσάντα.


ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ
Σιγουρευτείτε ότι προστατεύετε την επένδυσή της τοποθετώντας θήκες στο εσωτερικό της, π.χ. τα καλλυντικά σας σε νεσεσέρ, ώστε να είναι τακτοποιημένα όλα σας τα πράγματα και να μην λερώνετε το εσωτερικό της με μουτζούρες από κραγιόν, λεκέδες από μελάνι κλπ. Μην την παραγεμίζετε, διότι ή θα ξεχειλώσει και θα χάσει το σχήμα της ή θα σκιστεί η επένδυσή της.


ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ
Σκουπίστε την τσάντα που χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση. Μπορείτε να το κάνετε με ένα υγρό μαντηλάκι ή να την καθαρίσετε με ένα απαλό πανί εξωτερικά. Προσέξετε όμως, να μην το παρακάνετε με το καθάρισμα, γιατί μπορεί να καταστρέψει τελικά την τσάντα σας.


ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΑΜΠΕΡΑ
Προσπαθήστε να κρατήσετε μακριά τα κοσμήματα και τα φερμουάρ που θα μπορούσαν να χαράξουν τα μεταλλικά υλικά της τσάντας σου. Επιπλέον υπάρχει στην αγορά μια γόμα, η οποία κάνει σπουδαία δουλειά στο να καθαρίζει τα αμαυρωμένα μεταλλικά υλικά.


ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Εδώ είναι μερικά tricks για την καθημερινή συντήρηση της τσάντας σας:
1. Αποφύγετε να πιάνετε την τσάντα σας, αν τα χέρια σας είναι βρώμικα ή έχουν λοσιόν ή κρέμα σε αυτά.
2. Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για να καθαρίσετε και να αναβιώσετε το σουέτ.
4. Η τακτική χρήση της ενυδατικής κρέμας για δερμάτινα είδη θα κρατήσει το δέρμα λείο και χωρίς ρωγμές.


ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ
Για τους πιο δύσκολους λεκέδες και τη φθορά απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία. Οι περισσότεροι επαγγελματίες επισκευής παπουτσιών, δουλεύουν και σε τσάντες. Θα την φροντίσουν, θα την καθαρίσουν και θα αποκαταστήσουν το χρώμα, όπως απαιτείται.


Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password