"ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΜΑΤΟ..."

list In: Μικρά μυστικά On: comment Comment: 0 favorite Hit: 1661

“Πορτοφόλι κόκκινο για να είναι πάντα γεμάτο…”

Μύθοι, προκαταλήψεις ή αλληλεπιδράσεις ενέργειας;

Ένα πορτοφόλι είναι κάτι περισσότερο από μια θήκη που κρατά τα κέρματα, τα χαρτονομίσματα και τις πιστωτικές μας κάρτες - είναι το σπίτι για τα χρήματά μας και όλα όσα σχετίζονται με αυτό. Όπως λοιπόν η θετική ενέργεια κυκλοφορεί πιο εύκολα σε ένα καθαρό, προσεγμένο σπίτι, την ίδια αίσθηση θα που πρέπει να έχει το πορτοφόλι μας, οπότε φροντίζουμε να το κρατάμε σε καλή κατάσταση και σε ασφαλές σημείο.

Πώς όμως, εκτός από ασφαλές και σε καλή κατάσταση, θα κρατήσουμε το πορτοφόλι μας και πάντα γεμάτο;

Πολλά λέγονται για το χρώμα που πρέπει να έχει ένα πορτοφόλι για να είναι πάντα γεμάτο. Κάποιοι θα το ονομάσουν προκαταλήψεις. Άλλοι πιστεύουν πως, όπως τα πάντα στη Γη είναι συνδεδεμένα με αλληλεπιδράσεις ενέργειας, το ίδιο συμβαίνει και με τα χρήματά μας. Εμείς απλά θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το ιδανικό χρώμα για το πορτοφόλι σας με την ευχή να είναι… πάντα γεμάτο.

Το κόκκινο είναι το χρώμα που ενεργοποιεί τη θετική ροή του χρήματος σε ένα πορτοφόλι.

Το μαύρο ή το σκούρο μπλε αντιστοιχούν στο υδάτινο στοιχείο. Το νερό λοιπόν είναι υπεύθυνο για τον πλούτο και την ευημερία μας ενώ το μαύρο παραδοσιακά θεωρείται ότι είναι το καλύτερο χρώμα για ένα πορτοφόλι.

Το λευκό, γκρι, ασημί ή χρυσό λέγεται ότι είναι υπεύθυνο για τη σταθερότητα και τη μονιμότητα και θα μπορούσε να εμποτίσει τις οικονομικές μας υποθέσεις με αυτές τις ιδιότητες. Ο χρυσός σχεδόν πάντα συνδέονταν με την πολυτέλεια και τον πλούτο και θα βοηθήσει στην προσέλκυση αυτών στη ζωή μας.

Το πράσινο είναι το χρώμα που αντιπροσωπεύει την ανάπτυξηΈνα πράσινο πορτοφόλι συμβάλλει θετικά στην οικονομική μας κατάσταση.

Το κίτρινο ή το καφέ συνδέονται με το στοιχείο της Γης και θα προσθέσει τη σταθερότητα, την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη στις ικανότητές μας για αύξηση του εισοδήματος μας.

Η επιλογή είναι δική σας!

Για περισσότερες επιλογές σε πορτοφόλια www.bagabond.gr

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password