Οι αγορές που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποστέλλονται βάσει της μεθόδου αποστολής που έχετε επιλέξει κατά τη διαδικασία του checkout. Οι παραγγελίες εντός Ελλάδος πραγματοποιούνται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών-courier.

Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται κατά το checkout και εξαρτάται από τον προορισμό και το συνολικό βάρος της παραγγελίας σας. Πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα σας δοθεί ανάλυση του κόστους μεταφοράς.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας εντός 2 εργασίμων ημερών από την ημέρα που πραγματοποιείτε την παραγγελία σας. Ειδικά για δυσπρόσιτους-απομακρυσμένους προορισμούς οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας εντός 3 εργασίμων ημερών από την ημέρα που πραγματοποιείτε την παραγγελία σας. 

Παρακαλούμε να βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση που έχετε εισάγει είναι σωστή (θα πρέπει να αναγράφεται οπωσδήποτε ο Ταχυδρομικός Κώδικας), καθώς θα είναι αδύνατον να διορθωθεί κατόπιν της αποστολής της παραγγελίας σας. Σε περίοδο εκπτώσεων ή προσφορών οι προθεσμίες παραλαβής μπορεί να είναι μεγαλύτερες των εκτιμώμενων.

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password